Pe scena Salii Palatului s-au intalnit, joi seara, 16 artisti din generatia anilor '80 pentru a oferi cateva Tandreturi femeilor, insa acestea au luat sfarsit brusc, atunci cand Dan Bittman,
enervat pe un spectator, a parasit sala in tromba. <
Pe scena Salii Palatului s-au intalnit, joi seara, 16 artisti din generatia anilor '80 pentru a oferi cateva Tandreturi femeilor, insa acestea au luat sfarsit brusc, atunci cand Dan Bittman,
enervat pe un spectator, a parasit sala in tromba.
"Este cineva aici care ma injura intr-una de cand am urcat pe scena. Imi pare rau. Nu e vina noastra. Noi am venit aici doar sa cantam", a spus Bittman dupa ce a cantat ultima piesa a serii, "Ochii tai". Apoi a plecat.
Publicul a ramas descumpanit, crezand, probabil, ca e o gluma proasta. Dar, din pacate, era crudul adevar. Acest lucru demonstrand, inca o data, ca in Romania adevaratele valori raman la poarta basmului si nu sunt apreciate la adevarata lor valoare.
Concertul, suta la suta unplugged, a adus pe scena alaturi de baietii de la Holograf si cativa romantici incurabili ca Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu, Mircea Vintila si trupa Timpuri Noi, care, dupa o pauza de patru ani, pare sa revina spectaculos in peisajul muzical.
Timpuri Noi s-a spart acum cativa ani, iar componentii au ajuns in alte formatii. Chitaristul Dan Iliescu, fondatorul trupei, a creat trupa Zid, vocalul Adrian Plesca (Artan) a format Partizan, iar basistul Adrian Bortun a ajuns la Taxi. Artan si Dan Iliescu, acompaniati de Valeriu Golcea, Carmen Dinu, Andrei Barbulescu, Florin Ofiteru si Berti Barbera, au demonstrat tuturor ca piese precum "Tanta", "Adeline", "Victoria" sau "Luca" nu pot fi lasate prada uitarii.
Andries a preferat sa cante piese noi, unele in prima auditie. "Transportul in comun", in care femeile erau comparate cu autobuzele, a avut cea mai mare priza la public.
Mircea Vintila si Mircea Baniciu au combinat creatiile vechi cu cele noi, demonstrand ca inca nu au imbatranit si ca mai au multe de spus, iar Nicu Alifantis ne-a facut, ca de fiecare data, ''Sah mat''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.