Controversatul castigator la Loto, cel care, de-a lungul timpului, a tot avut probleme cu legea, a fost prins "sub influenta bauturilor alcoolice" in timp ce se afla la volanul unei masini. Pretinzand ca vrea sa-si ia actele ca sa-i insoteasca pe pol
Controversatul castigator la Loto, cel care, de-a lungul timpului, a tot avut probleme cu legea, a fost prins "sub influenta bauturilor alcoolice" in timp ce se afla la volanul unei masini. Pretinzand ca vrea sa-si ia actele ca sa-i insoteasca pe politisti la INML, Ogica a demarat in tromba, fiind descoperit dupa o jumatate de ora ca pasager intr-un taxi.
Giurgiuveanul Stancu Ogica a fost descoperit de catre un echipaj al Politiei Rutiere, in noaptea de joi spre vineri, pe o strada din Capitala, conducand un autoturism "Dacia Solenza" dupa ce a consumat alcool.
Potrivit Politiei Capitalei, in jurul orei 2.50, agenti de la Rutiera au oprit pentru control, pe Strada Petre Ispirescu din sectorul 5, un autoturism Dacia Solenza, descoperind ca la bordul ei se afla Stelian Ogica. Vazand ca acesta miroase tare a alcool, politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l.
Motivand ca vrea sa-si ia actele din masina pentru a-i insoti pe politisti la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", Ogica s-a urcat la volan si a demarat in tromba. Barbatul s-a indreptat, urmarit de politisti, spre Strada Margeanului, apoi a disparut. Dupa aproape o jumatate de ora, agentii l-au gasit, la intersectia Caii Rahovei cu Strada Sebastian, ca pasager intr-un taxi.
Stancu Ogica a fost condus la sediul Politiei Rutiere si apoi la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Stelian Ogica pare predestinat pentru a avea probleme cu legea. El a fost condamnat pentru un castig la Loto care nu i se cuvenea, este cercetat intr-un caz de furt, la Giurgiu, si este banuit de procurorii bucuresteni ca, in urma cu opt ani, si-a inscenat furtul propriei masini pentru a incasa asigurarea.
Tot el a castigat de trei ori la Loto, in decurs de cateva luni, o data un miliard de lei, la categoria a doua, si apoi cateva milioane de lei la categoria a treia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.