Printul William a spulberat sperantele celor care credeau ca va mai urma o nunta regala dupa ce a declarat ca nu intentioneaza sa se casatoreasca pana spre 30 de ani, informeaza site-ul contactmusic.com. La inceputul acestei saptamani, tanarul print
Printul William a spulberat sperantele celor care credeau ca va mai urma o nunta regala dupa ce a declarat ca nu intentioneaza sa se casatoreasca pana spre 30 de ani, informeaza site-ul contactmusic.com. La inceputul acestei saptamani, tanarul print a fost fotografiat impreuna cu iubita sa, Kate Middleton, in compania printului Charles, motiv pentru care au circulat zvonuri ca ea a fost acceptata de familia regala britanica. Cu toate acestea, William, care in prezent se afla in statiunea elvetiana de schi Klosters impreuna cu Middleton, printul Charles si fratele sau Harry, a marturisit ca decizia tatalui sau de a se casatori cu aristocrata Camilla Parker Bowles nu l-a inspirat sa-i calce pe urme. William a declarat: "Am numai 22 de ani. Sunt prea tanar sa ma casatoresc. Voi face asta poate cand voi avea 28 sau 30 de ani".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.