Antrenorul Cosmin Olaroiu este multumit de modul in care se desfasoara lucrarile pentru modernizarea infrastructurii clubului Poli Timisoara, dupa ce a fost data in folosinta o noua sala de forta.
"Sunt multumit de noua sala de forta, este nor
Antrenorul Cosmin Olaroiu este multumit de modul in care se desfasoara lucrarile pentru modernizarea infrastructurii clubului Poli Timisoara, dupa ce a fost data in folosinta o noua sala de forta.
"Sunt multumit de noua sala de forta, este normal sa fiu multumit. A inceput lucrul si la infrastructura, au inceput lucrarile la baza de antrenament, se va interveni asupra terenului de joc dupa meciul cu FCM Bacau. Pentru mine este o multumire ca s-a realizat acest lucru. Indiferent ce se va intampla de-acum incolo, este important ca, in momentul in care voi pleca de aici, sa ramana ceva in urma mea", a spus Olaroiu.
Referitor la eventuala participare a echipei Poli Timisoara in Cupa UEFA Intertoto, Olaroiu a spus: "Despre acest lucru vom discuta cand vom sti exact calendarul Cupei UEFA Intertoto".
Tehnicianul echipei Poli Timisoara s-a declarat multumit de evolutiile jucatorilor Viorel Moldovan si Cosmin Contra in meciurile echipei nationale de fotbal. "Ei s-au straduit sa joace bine, au incercat, au dat tot ce au putut in momentul respectiv pentru echipa nationala si eu zic ca au reprezentat cu cinste formatia Poli Timisoara la echipa nationala", a mai spus Olaroiu.
Intrebat cum ar trebui sa fie restructurat fotbalul romanesc, antrenorul formatiei Poli Timisoara a spus: "Trebuie sa existe un plan. In momentul de fata, noi desfasuram o activitate care n-are nici o logica. Am vazut ce au facut francezii, ce au facut nemtii, ce au facut coreenii, care au ajuns sa joace semifinala Cupei Mondiale. Noi ii bateam cu 200-0, cand jucam cu ei, iar acum, daca ii intalnim, avem sanse mici. De aceea spun ca trebuie sa existe un plan, cum selectionam jucatorii, pe ce criterii, cum ii antrenam. Un plan general la nivelul fotbalului romanesc ar trebui sa existe".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.