Un studiu recent scoate la iveala o realitate destul de surprinzatoare. Potrivit agentiei italiene de presa Ansa, locuitorii din tarile scandinave sunt mari amatori de aventuri sexuale la locul de munca. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat
Un studiu recent scoate la iveala o realitate destul de surprinzatoare. Potrivit agentiei italiene de presa Ansa, locuitorii din tarile scandinave sunt mari amatori de aventuri sexuale la locul de munca. Acestea sunt rezultatele unui sondaj realizat pe Internet in toata Europa, de catre compania Monster, lider mondial in angajarea de personal pe Internet.
Sondajul scoate in evidenta o realitate deja stiuta, care insa continua sa surprinda: locuitorii din tarile mediteraneene sunt mult mai inhibati decat cei din tarile reci, nordice.
Potrivit studiului, in Suedia si Norvegia, procentul celor care recunosc ca au relatii amoroase cu colegii de munca atinge 53 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.