Copiii pot depasi traumele provocate de despartirea parintilor si sunt capabili sa isi vada mai departe de propria viata. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, acestea sunt concluziile unui studiu realizat de un grup de psihologi de la
Copiii pot depasi traumele provocate de despartirea parintilor si sunt capabili sa isi vada mai departe de propria viata. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, acestea sunt concluziile unui studiu realizat de un grup de psihologi de la Universitatea din Melbourne, Australia. In opinia cercetatorilor, tinerii in varsta de 18 ani ai caror parinti sunt divortati sau despartiti s-au integrat foarte bine in societate, au un comportament adecvat si un randament scolar la fel de bun ca al colegilor ai caror parinti sunt impreuna. Studiul a fost publicat recent in "Journal of Child Psychology and Psychiatry".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.