Timpuri Noi, Holograf si "corifeii" Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila au facut echipa pentru o seara de "Tandreturi...", joi seara, la Sala Palatului, insa acestea au luat sfarsit brusc, atunci cand Dan Bittman s-a s
Timpuri Noi, Holograf si "corifeii" Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila au facut echipa pentru o seara de "Tandreturi...", joi seara, la Sala Palatului, insa acestea au luat sfarsit brusc, atunci cand Dan Bittman s-a suparat pe un spectator si a plecat, relateaza Mediafax. Artan si Dan Iliescu au cantat, dupa patru ani, piese Timpuri Noi. Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu si Mircea Vintila s-au reunit dupa un an pentru a se acompania reciproc in amintirea unor piese mai vechi si mai noi. Iar Holograf, dupa un recital cu piese romantice alese "pe spranceana", s-a retras brusc de pe scena pentru ca liderul Dan Bittman s-a suparat... "Este cineva aici care ma injura intr-una de cand am urcat pe scena. Imi pare rau. Nu e vina noastra. Noi am venit aici doar sa cantam", a spus Bittman dupa ce a cantat ultima piesa a serii, "Ochii tai". Apoi a plecat. Publicul a ramas descumpanit, crezand, probabil ca e o gluma. Apoi, a parasit sala, cu un gust amar, fara a insista ca trupa sa revina pe scena. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.