Celebrul solist de muzica populara, Benone Sinulescu, revine pe micul ecran, dar nu in calitate de interpret, ci ca moderator. Recent, artistul a semnat un contract cu Televiziunea Favorit, asa ca, incepand de astazi, va putea fi urmarit in emisiunea
Celebrul solist de muzica populara, Benone Sinulescu, revine pe micul ecran, dar nu in calitate de interpret, ci ca moderator. Recent, artistul a semnat un contract cu Televiziunea Favorit, asa ca, incepand de astazi, va putea fi urmarit in emisiunea "Vreau sa fiu un favorit".
Show-ul va fi difuzat in fiecare sambata intre orele 13.00 si 14.00. Alerta, noua productie, isi propune sa descopere si sa promoveze noi talente muzicale, pentru ca, asa cum spune chiar faimosul interpret: "Suntem obligati sa salvam si sa pastram patrimoniul cultural al tarii, iar folclorul face parte din acest tezaur". Pe parcursul fiecarei editii, Sinulescu le va da sfaturi extrem de folositoare debutantilor si, mai mult, pentru a-i incuraja, la finalul emisiunii va canta chiar el impreuna cu toti concurentii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.