Romica Tociu si Cornel Palade au serbat, in urma cu doua zile, implinirea primei luni de existenta a emisiunii Eurotombola. Cu aceasta ocazie, Tociu si-a chemat prietenii la un chef ca la nunta in propriul sau restaurant, La Romica Italianu'. Desi le
Romica Tociu si Cornel Palade au serbat, in urma cu doua zile, implinirea primei luni de existenta a emisiunii Eurotombola. Cu aceasta ocazie, Tociu si-a chemat prietenii la un chef ca la nunta in propriul sau restaurant, La Romica Italianu'. Desi le-a avut alaturi, pe tot parcursul evenimentului, pe Daniela Gyorfi si pe Rocsana Marcu, actorul, mai in gluma mai in serios, si-a exprimat regretul ca a ratat-o pe Jenifer Lopez pentru ca actrita, renumita pentru posteriorul sau bombat, a refuzat sa vina in Romania.
Romica Tociu, Cornel Palade si Cristina Rus vor urca impreuna cu Loredana, 3 Sud-Est, Irina Loghin si Fuego, Sexxi, Daniela Gyorfi si Rocsana Marcu, intr-o caravana ce va poposi timp de 52 de zile in 40 de orase ale tarii. Caravana Eurotombola va pleca azi din Giurgiu si va ajunge in Bucuresti pe 25 mai. Spectacolele vor avea loc in aer liber, incepand cu ora 20.30, in fiecare oras al tarii. In cadrul acestui show, atat Cristina Rus, cat si Rocsana Marcu vor debuta in cariera solo. Fosta componenta a trupei Ho-ra, care printre altele si-a priponit formele voluptuoase intr-o revista pentru barbati, va lansa un album etno la sfarsitul lunii aprilie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.