Exista un gen muzical mai putin practicat in concertele desfasurate pana acum in cadrul seriei GuerriLIVE, initiata de Radio Guerrilla. Este vorba despre punk, un gen mai putin abordat de catre artistii romani, trupele care se ocupa de el cu simtul r
Exista un gen muzical mai putin practicat in concertele desfasurate pana acum in cadrul seriei GuerriLIVE, initiata de Radio Guerrilla. Este vorba despre punk, un gen mai putin abordat de catre artistii romani, trupele care se ocupa de el cu simtul raspunderii numarandu-se pe degetele de la o singura mana.
Exista insa una, fara de care punk-ul romanesc ar fi fost mult mai sarac, denumita ZOB si practicanta fara mila de LIVE. Ei i-a fost adresata de catre Radio Guerrilla invitatia de a concerta in Laptaria lui Enache.
Sambata, incepand cu ora 22.00, Radio Guerrilla si Vlad (Gorneanu - vocal, bass), Mosu' Mihai Iovanescu - chitara, voce), Lonti (Laurentiu Olariu - chitara, voce), Forest (Andrei Stancescu - tobe, voce), intr-un cuvant ZOB, ii asteapta pe iubitorii de punk la o cantare. Cei patru membri ai trupei, a caror medie de inaltime depaseste 1,93 metri, isi vor aduce aminte impreuna cu fanii lor de hit-urile care le-au adus consacrarea: "Radio Punk", "Telenovele", "Prietena mea", "Cantec de dragoste", "Printre Nori" etc.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.