Rafinaria Petrolsub Suplacu de Barcau isi va inceta, astazi, activitatea, ca urmare a expirarii contractului de procesare incheiat cu firma Petrom, informeaza un comunicat al societatii remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si citat de Mediafax. La
Rafinaria Petrolsub Suplacu de Barcau isi va inceta, astazi, activitatea, ca urmare a expirarii contractului de procesare incheiat cu firma Petrom, informeaza un comunicat al societatii remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si citat de Mediafax. La inceputul acestei saptamani, directorul general si directorul economic al rafinariei au informat ca si-au inaintat demisiile, cu valabilitate de la 1 aprilie, deoarece sunt angajati ai Petrom, detasati la rafinaria Petrolsub pe durata derularii unui contract de procesare intre cele doua companii. Acordul de procesare intre Petrom si Petrolsub a expirat ieri, iar alta forma a colaborarii intre cele doua societati nu a fost definitivata.
Actionarii semnificativi ai Petrolsub sunt firmele Eurohouse SRL Bucuresti si Fertinvest Ltd Insulele Virgine - 43,65 la suta, Euro Trading Chemicals Bucuresti - 7,55 la suta. Petrolsub produce combustibil lichid usor, motorina, bitum si pacura pentru asfalt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.