Volksbank Leasing Romania va aborda din acest an contracte de finantare in lei, ca urmare a intaririi monedei nationale, a declarat, ieri, Razvan Diaconescu, administrator al companiei. El a precizat ca pana acum nu a fost luata o astfel de decizie d
Volksbank Leasing Romania va aborda din acest an contracte de finantare in lei, ca urmare a intaririi monedei nationale, a declarat, ieri, Razvan Diaconescu, administrator al companiei. El a precizat ca pana acum nu a fost luata o astfel de decizie din cauza ca dobanzile ar fi fost mult prea mari. De asemenea, compania si-a propus sa intre pe segmentul imobiliar si sa finanteze achizitiile de flote de transport rutier, precum si autovehicule second-hand. Potrivit directorului general al Volksbank Leasing International, Udo Birkner, VB Leasing Romania, estimeaza, pentru acest an, mentinerea ritmului de crestere de 50% inregistrat anul trecut, cand valoarea contractelor finantate a depasit 50 de milioane de euro. "Obiectivul nostru este de a ne mentine in topul primelor cinci companii de profil din Romania, cota de piata detinuta in prezent de VB Leasing Romania fiind de 5%", a precizat Birkner. Compania a obtinut, in 2004, un profit net de 87 miliarde lei, in scadere cu 50% fata de anul anterior. VB Leasing Romania este prezenta pe piata romaneasca din septembrie 2000. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.