Cantonata pe ultimul loc in clasament si cu un program dificil pana la finalul campionatului, Craiova este condamnata astazi sa castige in fata Sportului pentru a spera in salvarea de la retrogradare. Cu un nou antrenor, Marian Bodrea (foto), oltenii
Cantonata pe ultimul loc in clasament si cu un program dificil pana la finalul campionatului, Craiova este condamnata astazi sa castige in fata Sportului pentru a spera in salvarea de la retrogradare. Cu un nou antrenor, Marian Bodrea (foto), oltenii au inceput din nou sa viseze frumos. Un grup de 20 de suporteri, componenti ai factiunii "Sezione Ultra", i-au incurajat la antrenamentul de ieri pe jucatori. Fanii au aprins torte si au cantat, afisand un banner pe care era scris: "Suntem alaturi de voi". Charlie, liderul factiunii "Sezione Ultra", a afirmat ca asteapta ca stadionul sa fie plin la meciul cu Sportul. "Trebuie sa tinem cont ca intrarea la acest meci este libera, iar echipa se afla intr-o situatie grea si are nevoie de noi", a spus Charlie. La antrenamentul de ieri a fost prezent si Plesan, dar in calitate de spectator, el fiind in continuare accidentat la umar. De asemenea, a lipsit si Bundea, care este racit, dar se spera in recuperarea lui pana la ora partidei. Antrenorul Marian Bondrea a declarat ca ar putea folosi in partida cu Sportul Studentesc un cuplu de atacanti inedit. "In cazul in care nu vor aparea mici surprize, voi miza pe un cuplu de atacanti inedit, format din Claudiu Dragan si Ilie Iordache. Iliuta este un tip care aduce foarte mult cu Ilie Dumitrescu si sper sa-i calce pe urme. Are viteza lui, tehnica lui si este la fel de brunet ca Ilie Dumitrescu", a afirmat Bondrea. De partea cealalta, D. Petrescu, antrenorul "studentilor", este ingrijorat de absentele lui T. Balan si Ciupe, ambii accidentati, dar spera in recuperarea rapida a lui Gh. Bucur dupa meciul Nationalei * In Trivale, Petre Grigoras, antrenorul "marinarilor", il revede pe Sorin Cartu. Antrenorul pitestenilor a stat pe banca Otelului, in tur, cand galatenii au castigat cu 1-0. "Meciul cu FC Arges nu este o revansa fata de Cartu", a spus Grigoras, care s-a declarat nemultumit de ezitarile LPF, care reprogramase meciul pentru duminica, pentru a-l anunta apoi pentru astazi, asa cum era fixat initial. La randul sau, Cartu, care a amendat cativa jucatori dupa amicalul pierdut cu Rapid, stie ca Argesul nu mai are voie sa piarda acasa. Dupa victoria cu Craiova a urmat egalul de acasa cu Otelul. Nu mai trebuie sa facem pasi gresiti", a spus Cartu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.