Din fiecare suta cheltuita de locuitorii Beijingului, 35 de yuani sunt platiti prin intermediul sistemului de carduri, transmite editia on-line a cotidianului People's Daily. Potrivit publicatiei, platile efectuate cu cardul constituie 20 la suta di
Din fiecare suta cheltuita de locuitorii Beijingului, 35 de yuani sunt platiti prin intermediul sistemului de carduri, transmite editia on-line a cotidianului People's Daily. Potrivit publicatiei, platile efectuate cu cardul constituie 20 la suta din volumul de vanzari cu amanuntul (in ceea ce priveste bunurile de consum) din Beijing, Shanghai si o parte din regiunea Guangdong. Cota este aproape de media de 30-50 la suta consemnata in tarile dezvoltate precum Statele Unite.
Aproape 48 de milioane de carduri au fost emise, in Beijing, din 1986 (cand a fost emis primul card de catre filiala de la Beijing a Bancii Centrale a Chinei) si pana in prezent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.