Cu un buget de 280 de milioane de dolari, productia este considerata cel mai scump film din istorie si are de toate: scene de lupta si actiune, dramatism, efecte speciale, dar si romantism. ""Ieri, 7 decembrie 1941 - o zi cumplita care va dain

Cu un buget de 280 de milioane de dolari, productia este considerata cel mai scump film din istorie si are de toate: scene de lupta si actiune, dramatism, efecte speciale, dar si romantism.
""Ieri, 7 decembrie 1941 - o zi cumplita care va dainui ca atare peste veacuri - Statele Unite au fost tinta atacului inopinat al fortelor aeriene si navale ale Imperiului japonez."" Asa incepea discursul presedintelui
Roosevelt, discurs prin care Statele Unite declarau razboi Japoniei. Acesta este punctul de plecare a unuia dintre cele cele mai frumoase filme de razboi din istorie.
OFENSIVA. Intr-o dimineata linistita de duminica, in decembrie, cand copiii se joaca, iar familiile merg la biserica, avione de lupta japoneze au brazdat cerul, lansand un atac-surpriza asupra fortelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Aceasta zi care a scos America din izolarea sa linistita si a aruncat-o in plin razboi, schimband cursul istoriei, este oglindita intr-un film despre patriotism, pasiune si dragoste.
EROI. Povestea se axeaza pe evenimentele din 7 decembrie 1941, care au schimbat viata a doi tineri si curajosi piloti (interpretati de Ben Affleck si Josh Hartnett) si a unei asistente medicale frumoase si devotate (interpretata de Kate Beckinsale). Este povestea unei victorii eroice, a curajului si a dragostei fara limite, a impactului devastator al razboiului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.