Compania farmaceutica Remedia Deva a raportat pentru anul trecut o crestere a vanzarilor de 73 la suta comparativ cu 2003, pana la 5,9 milioane euro, evolutie determinata de extinderea activitatii atat la nivelul depozitelor, cat si a retelei proprii
Compania farmaceutica Remedia Deva a raportat pentru anul trecut o crestere a vanzarilor de 73 la suta comparativ cu 2003, pana la 5,9 milioane euro, evolutie determinata de extinderea activitatii atat la nivelul depozitelor, cat si a retelei proprii de farmacii, se arata intr-un raport al firmei, citat de Mediafax. Aria de acoperire a companiei in distributia de medicamente este reprezentata de judetele Hunedoara, Alba, Mures, Sibiu, Cluj si Harghita. Pachetul majoritar de actiuni este detinut de Fondul Proprietatii de Stat - 55,8 la suta, restul titlurilor revenind persoanelor fizice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.