Pentru acest an, TBI Leasing estimeaza un profit net de circa 1,8 milioane de euro, in crestere cu circa 60% fata de nivelul inregistrat in 2004, de 1,1 milioane euro, si cu 20% mai mult fata de previziunile initiale, a declarat agentiei Mediafax pre
Pentru acest an, TBI Leasing estimeaza un profit net de circa 1,8 milioane de euro, in crestere cu circa 60% fata de nivelul inregistrat in 2004, de 1,1 milioane euro, si cu 20% mai mult fata de previziunile initiale, a declarat agentiei Mediafax presedintele companiei, Florentina Mircea.
"Profitul net obtinut in primele doua luni, de 400.000 euro, coroborat cu valoarea contractelor incheiate in primul trimestru, de 12,5 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de nivelul propus, ne indreptateste sa avansam aceste date", a precizat Mircea. Cu un volum al contractelor finantate, anul trecut, de peste 45 milioane de euro, TBI Leasing detine o cota de 4,5% din volumul total al contractelor incheiate la nivelul Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania (ASLR).
Conform ASLR, volumul contractelor incheiate la nivelul Asociatiei reprezinta aproximativ 55% din totalul pietei de profil romanesti, estimata, anul trecut, la aproximativ 1,8 miliarde de euro.
In prezent, TBI Leasing pregateste o a doua emisiune de obligatiuni, in valoare de minimum 3 milioane de euro, care va fi lansata in perioada mai-iunie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.