Ca urmare a redresarii economice la nivel mondial, liderii companiilor isi amana momentul pensionarii peste data pe care o anticipau acum trei ani de zile, arata un studiu realizat de firma de recrutare Korn/Ferry International citat de Mediafax dupa
Ca urmare a redresarii economice la nivel mondial, liderii companiilor isi amana momentul pensionarii peste data pe care o anticipau acum trei ani de zile, arata un studiu realizat de firma de recrutare Korn/Ferry International citat de Mediafax dupa Reuters. Studiul, realizat in randul a circa 2000 de presedinti de companii arata ca, intr-o proportie de peste 60% acestia isi doresc sa munceasca mai mult decat estimau acum trei ani, 44% au declarat ca intentioneza sa lucreze peste varsta de 64 de ani, iar 15 procente peste 70 de ani.
Aceasta statistica prezinta o schimbare de atitudine in privinta pensionarii avand in vedere ca varsta medie de pensionare este undeva in jurul a 57 de ani.
Totodata insa schimbarea se pare ca s-ar datora diminuarii conturilor destinate pensiilor, si a faptului ca liderii chestionati considera drept inadecvate programele de pensionare oferite de firmele lor, informeaza sursa citata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.