Publicam pozitia conducerii SRTV privitoare la articolul ZIUA in care se preciza, citand-ul pe jurnalistul Marius Zamfir, ca operatorul PSD, Catalin Constantinidis avea acces nelimitat la arhiva TVR. Mentionam ca informatia a fost oferita de Marius Z
Publicam pozitia conducerii SRTV privitoare la articolul ZIUA in care se preciza, citand-ul pe jurnalistul Marius Zamfir, ca operatorul PSD, Catalin Constantinidis avea acces nelimitat la arhiva TVR. Mentionam ca informatia a fost oferita de Marius Zamfir Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii SRR si SRTV si publicata ca atare.
"Domnul Catalin Constantinidis este angajat al Biroului de Presa al PSD, in calitate de operator imagine si colaboreaza cu SRTv din anul 2000, pentru emisiunea Tribuna partidelor parlamentare, emisiune saptamanala, pe timpul de antena acordat partidului sus amintit. Toate partidele politice parlamentare au avut si au acces la imaginile necesare pentru realizarea materialelor din cadrul emisiunii Tribuna partidelor parlamentare. In urma cu un an si jumatate, de cateva ori, in calitate de colaborator al emisiunii Tribuna Partidelor Parlamentare, domnul Catalin Constantinidis, a apelat la imaginile filmate de cameramanii Directiei stiri, la fel ca si alti angajati ai SRTv care folosesc ocazional arhiva Directiei stiri."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.