Presedintele Camerei Deputatilor Adrian Nastase ar trebui sa-si prezinte demisia de onoare de la conducerea acestei Camere, avand in vedere ca el nu mai are legitimitate, acest fapt observandu-se la votul de marti pentru motiunea PSD, a apreciat ieri
Presedintele Camerei Deputatilor Adrian Nastase ar trebui sa-si prezinte demisia de onoare de la conducerea acestei Camere, avand in vedere ca el nu mai are legitimitate, acest fapt observandu-se la votul de marti pentru motiunea PSD, a apreciat ieri presedintele interimar al PD Emil Boc. El a aratat ca votul covarsitor exprimat impotriva motiunii initiate de PSD reprezinta o dovada in plus ca acest partid "nu are legitimitate si dreptul de a conduce Camera Deputatilor". "Dupa respingerea la un asemenea procent a motiunii initiate de PSD, ar trebui sa intervina o demisie de onoare a presedintelui Camerei Deputatilor, pentru ca acesta nu mai are legitimitate politica. Demisia de onoare ar fi un gest politic de apreciat pe scena politica romaneasca", a insistat Boc. Prima motiune simpla initiata de PSD in actuala legislatura, cu tema administratia locala, a fost respinsa, marti seara, la Camera Deputatilor, cu 159 de voturi "impotriva", 97 "pentru" si 21 de abtineri, reprezentantii PSD fiind singurii care au votat in favoarea motiunii. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.