Medicii, farmacistii, reprezentantii firmelor de medicamente si aparatura medicala si toti cei interesati vor avea posibilitatea sa afle numeroase informatii din domeniul medical in cadrul a trei expozitii ce vor fi deschise in perioada 6-9 aprilie a
Medicii, farmacistii, reprezentantii firmelor de medicamente si aparatura medicala si toti cei interesati vor avea posibilitatea sa afle numeroase informatii din domeniul medical in cadrul a trei expozitii ce vor fi deschise in perioada 6-9 aprilie a.c. la Complexul Expozitional Romexpo.
Astfel, aici vor avea loc, in acelasi timp, a 15-a editie a Rommedica - expozitie internationala de echipamente si instrumente medicale, a 15-a editie a Rompharma - expozitie internationala de medicamente pentru uz uman si veterinar si a 11-a editie a Romoptik - expozitie internationala de aparatura si instrumente optice.
Totodata, Colegiul Medicilor din Bucuresti va organiza gratuit pentru membrii sai cursuri de educatie medicala continua. Medicii participanti vor ''acumula puncte de educatie medicala continua''.
In cadrul acestor cursuri, specialistii le vor vorbi colegilor de breasla despre diverse boli si tratamente.
Pe de alta parte, un numar de 30 de policlinici private vor face prezentari video ale serviciilor medicale pentru pacienti.
Reprezentantii acestor clinici vor imparti brosuri vizitatorilor si le vor oferi si servicii medicale gratuite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.