Mii de tineri s-au inghesuit, ieri, la Targul Francofon al Locurilor de munca, in speranta obtinerii unui serviciu intr-o companie franceza din Romania. "Forum Francophone de l'Emploi", aflat la cea de-a V-a editie, s-a desfasurat sub titulatura "Opo
Mii de tineri s-au inghesuit, ieri, la Targul Francofon al Locurilor de munca, in speranta obtinerii unui serviciu intr-o companie franceza din Romania. "Forum Francophone de l'Emploi", aflat la cea de-a V-a editie, s-a desfasurat sub titulatura "Oportunitati de cariera" si a fost organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER), cu sprijinul Ambasadei Frantei, a Agentiei Universitare a Francofoniei si a Sectiei Romane a Consilierilor Comertului Exterior din Franta. Sute de studenti si-au depus CV-ul la reprezentantii firmelor franceze din domenii precum telefonie, constructii auto, bancar, alimentar sau informatic. Dan Bedros, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza in Romania, a declarat ca este "exportata" in strainatate prea multa forta de munca tanara si competitiva, iar acest lucru se vede din ce in ce mai mult in mediul de afaceri. "Avem nevoie de specialisti pe care sa-i formam la ei acasa, intr-un mediu occidental, iar mediul de afaceri francofon este exact ceea ce au nevoie. Retribuirea lor va fi corecta si va tine cont de piata internationala a fortei de munca", a adaugat Bedros. Forum Francophone de l'Emploi are loc in cadrul Saptamanii Francofoniei la Bucuresti.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.