Clubul Sportiv Dinamo are probleme cu baza sportiva de la Saftica. Prefectul judetului Ilfov, Marian Petrache, a precizat ca baza sportiva de la Saftica a fost retrocedata fostului proprietar, iar actualii administratori - institutii ale statului - p
Clubul Sportiv Dinamo are probleme cu baza sportiva de la Saftica. Prefectul judetului Ilfov, Marian Petrache, a precizat ca baza sportiva de la Saftica a fost retrocedata fostului proprietar, iar actualii administratori - institutii ale statului - poarta negocieri cu mostenitorii, pentru a nu fi evacuati. Petrache mai afirmase ca proprietarul care a revendicat baza sportiva a primit o oferta de 58 de miliarde de lei din partea clubului Dinamo Bucuresti.
Pe de alta parte, cei de la Dinamo spun ca terenul e inca in proprietatea statului si spun ca vor plati doar in jur de 11 miliarde pentru teren. "Baza se afla in proprietatea statului, in administrarea Ministerului Administratiei si Internelor si data in folosinta CS Dinamo Bucuresti. Acest imobil nu a fost retrocedat proprietarului care l-a revendicat, deoarece nu s-a ajuns la o intelegere. Procesul s-a stins de comun acord, proprietarul fiind de acord pe 19 ianuarie 2005 sa primeasca suma de 11,1 miliarde de lei drept contravaloare, conform legii 10/2001i", a declarat vicepresedintele CS Dinamo, Eugen Colita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.