Pe piata cartii din Romania a aparut o noua lucrare de exceptie, care prezinta 100 de momente cruciale pentru evolutia omenirii. "Cand, unde & cum s-a intamplat", cartea editata de Reader's Digest SRL propune o abordare provocatoare si neobisnuita. A
Pe piata cartii din Romania a aparut o noua lucrare de exceptie, care prezinta 100 de momente cruciale pentru evolutia omenirii. "Cand, unde & cum s-a intamplat", cartea editata de Reader's Digest SRL propune o abordare provocatoare si neobisnuita. Astfel, prin intrebari de tipul cand, unde, de ce, cine, ce si cum, cartea dezvaluie cauzele, dar si consecintele unor evenimente cheie din istorie: de ce Hitler nu a atacat imediat dupa episodul Dunkerque, care a fost arma secreta a aviatiei britanice datorita careia raidurile germane nu au reusit sa o ia prin surprindere, ce a insemnat Razboiul de treizeci de ani, ce a insemnat "revolutia culturala" in China etc.
Pentru aceasta carte, istoricul Adrian Cioroianu a descris evenimentele cheie ale ultimilor cinci ani, mai precis drama care a zguduit America pe 11 septembrie 2001 si coalizarea statelor democrate in lupta impotriva terorismului. Prezentarea cartii - un gen cu totul nou de istorie universala - a fost facuta de Neagu Djuvara.
Textele sunt ilustrate de graficieni cu experienta ce au colaborat cu specialisti in domeniu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.