Pe primul loc in topul primelor zece companii care activeaza pe piata asigurarilor generale se afla compania Allianz-Tiriac, cu un volum de prime brute subscrise de aproximativ 7.000 miliarde de lei, precizeaza portalul www.1asig.ro. Volumul de prime
Pe primul loc in topul primelor zece companii care activeaza pe piata asigurarilor generale se afla compania Allianz-Tiriac, cu un volum de prime brute subscrise de aproximativ 7.000 miliarde de lei, precizeaza portalul www.1asig.ro. Volumul de prime brute subscrise de companiile care activeaza pe piata de capital pe parcursul anului 2004 se ridica la circa 679 de milioane de euro, inregistrandu-se astfel o crestere de 22,93 la suta fata de 2003. Primele 10 companii de profil au subscris 594 de milioane de euro, detinand o cota pe piata de 85,71 la suta. Pe locul doi in top se afla Asirom cu 4.511 miliarde de lei, urmata de Omniasig cu 3.122,10 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.