Romania a castigat toate cele trei meciuri sustinute cu Macedonia de-a lungul istoriei, toate fiind in cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. "Tricolorii" au marcat noua goluri si au primit trei. Prima partida s-a jucat in decembrie 1996, la S
Romania a castigat toate cele trei meciuri sustinute cu Macedonia de-a lungul istoriei, toate fiind in cadrul preliminariilor Campionatului Mondial. "Tricolorii" au marcat noua goluri si au primit trei. Prima partida s-a jucat in decembrie 1996, la Skopje, cand Romania s-a impus cu 3-0, gratie hat-trick-ului reusit de Gica Popescu. In august 1997 s-a desfasurat meciul retur, de la Bucuresti, cand Romania a castigat cu 4-2, prin golurile marcate de V. Moldovan (2), Galca si I. Dumitrescu.
In fine, ultima partida s-a desfasurat toamna trecuta, in septembrie, la Craiova, scor 2-1, prin golurile marcate de Pancu si Mutu. Antrenorul Romaniei la cele trei meciuri de pana acum cu Macedonia a fost Anghel Iordanescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.