Astazi, in Macedonia are loc o dubla confruntare intre echipele de seniori si tineret ale Romaniei si Macedoniei. Cele doua loturi au calatorit cu un charter inchiriat de federatie si dupa o calatorie de 52 de minute au aterizat la Skopje.
D

Astazi, in Macedonia are loc o dubla confruntare intre echipele de seniori si tineret ale Romaniei si Macedoniei. Cele doua loturi au calatorit cu un charter inchiriat de federatie si dupa o calatorie de 52 de minute au aterizat la Skopje.
Din lotul deplasat de Piturca face parte si Contra. Skopje i-a primit pe romani cu o temperatura de 18 grade si un cer innorat. Interesul in jurul partidei este destul de mic, gazdele nemaiavand nici o sansa.
Imediat dupa aterizare, Piturca si oamenii lui au plecat spre hotelul Aleksander Palace de cinci stele, cel mai luxos din Skopje, iar ieri dimineata au efectuat un antrenament cu portile inchise.
Se pare ca pentru partida de astazi antrenorul Victor Piturca va opera cateva schimbari in formatia de inceput.
Dintre titularii care au evoluat in jocul cu Olanda vor disparea Petre Marin si Ogararu fiind inlocuiti cu Rat si Contra.
O posibila schimbare ar putea fi Costel Galca in locul lui Ghioane, selectionerul fiind nemultumit de evolutia jucatorului de la Dinamo Kiev in meciul cu Olanda. Solutia pentru inlocuirea lui Adrian Ilie (accidentat), se pare ca ar fi titularizarea lui Mitea.
La gazde, antrenorul Seabodan Santrac, care va debuta astazi la echipa Macedoniei, probabil ca va incepe meciul cu brazilianul Wandeir Dos Santos Oliveira, naturalizat, atacant la Vardar, golgheter al campionatului.
Partida va fi condusa de o brigada norvegiana, avandu-l la centru pe Anthony Zammit. Jocul va incepe la ora 21.00 (ora Romaniei) si va fi transmis de TVR 1.

Formatia probabila:

Lobont - Contra, Radoi, Chivu, Rat - Fl. Petre, Galca, D. Munteanu, Mitea - Pancu - V. Moldovan

Tamas (capitan - echipa de tineret): Avem moral bun si asta ne va ajuta
Echipa de tineret a Romaniei, aflata in acest moment pe primul loc in grupa, a plecat in Macedonia cu gandul la victorie si in felul acesta sa mai faca un pas spre calificarea la Euro-2006.
Antrenorul Florin Marin destul de retinut, ajuns in Mecedonia, a declarat: "Cu siguranta vom avea un meci mai dificil decat cel cu Olanda. Daca nu vom reusi cel putin un rezultat de egalitate, victoria asupra Olandei si-ar pierde din importanta si valoare".
Pana acum, cele doua echipe s-au intalnit de trei ori, Romania obtinand tot atatea victorii, ultima la Caracal, cu scorul de 5-1. Meciul se va disputa pe stadionul "Boris Trojkovski", situat chiar la intrarea in Skopje. Arena poarta numele fostului presedinte macedonean decedat in februarie 2004. Stadionul este insa neingrijit, arena din Crevedia fiind mult superioara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.