Premiul AMPE, care este decernat anual cu incepere din 1969, este acordat la opt categorii distincte: cotidiene, reviste, radio, cinema, exterior, televiziune, Golden AMPE si Internet. Aceasta din urma categorie este cea la care campania pentru model

Premiul AMPE, care este decernat anual cu incepere din 1969, este acordat la opt categorii distincte: cotidiene, reviste, radio, cinema, exterior, televiziune, Golden AMPE si Internet. Aceasta din urma categorie este cea la care campania pentru modelul Altea s-a dovedit cea mai inspirata, printre invinsele marcii de automobile numarandu-se Estée Lauder, Fox, Ministerul Apararii din Spania si Vodafone, pentru a-i enumera doar pe cei mai cunoscuti.
Campania de comunicare SEAT Altea destinata website-urilor a impresionat prin designul interactiv care a actionat precum un pivot pentru a atrage atentia celor care navigheaza pe Internet. Mergand pe ideea campaniei de lansare - "New Altea, cross the line" (Noul Altea, depaseste-ti limitele), varietatea de elemente folosite invita utilizatorii sa treaca intr-o noua era prin mai multe miscari ale masinii. O data trecuta granita, o fotografie a modelului Altea este dezvaluita alaturi de mesajul adresat direct vizitatorilor ce navigheaza pe website-ul marcii. Campania a fost orientata spre principalele portaluri Internet si a obtinut rezultate excelente in ceea ce priveste accesarile si rata de vizitare. Ceremonia de prezentare a celei de-a 36-a editii a Premiilor AMPE a avut loc la Madrid, cu participarea a peste 600 de profesionisti din domeniu, inclusiv reprezentantii agentiilor, ai firmelor care si-au facut publicitate si ai mediilor de comunicare si mass-media. Acest titlu mareste la opt numarul trofeelor cucerite de SEAT Altea - model care isi va sarbatori in curand primul an de la lansarea pe piata, distinctiile fiind acordate de experti dintr-un numar variat de domenii, de publicatii specializate in sectorul auto, precum si de cititorii mai multor reviste.

Opt premii pentru Altea in mai putin de un an

- Best Concept Car 2003, prezentat de Organizatia Europeana a Carosierilor;
- Red Dot: Best of the Best, acordat de Centrul de Design Rhineland-Vestfalia (Germania);
- Autonis, acordat de revistele germane Auto-Strassenverkehr si Mot;
- Caravan Club Towncar of the Year Awards, in colaborare cu revista de limba engleza What Car?;
- Auto Trophy 2004, acordat de revista auto germana Autozeitzung;
- Cel mai frumos automobil din lume, acordat de un juriu format din carosieri, istorici de arta si ziaristi auto;
- Masina Anului 2005 in Macedonia;
- AMPE la categoria Internet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.