Un avocat al lui Michael Schiavo, sotul lui Terri Schiavo, a declarat ca acesta a solicitat ca, dupa moartea sotiei sale, aceasta sa fie supusa unei autopsii care sa stabileasca in ce proportie creierul acesteia a fost afectat, relateaza CNN.
A
Un avocat al lui Michael Schiavo, sotul lui Terri Schiavo, a declarat ca acesta a solicitat ca, dupa moartea sotiei sale, aceasta sa fie supusa unei autopsii care sa stabileasca in ce proportie creierul acesteia a fost afectat, relateaza CNN.
Avocatul George Felos a declarat ca autopsia va fi efectuata de catre medicul Jon Thogmartin, seful clinicii Pinellas County.
Terri Schiavo, care nu a mai fost conectata la aparatele care o hraneau din data de 18 martie, se va sfarsi din viata probabil la sfarsitul saptamanii, au declarat medicii.
Sustinatorii acesteia din Florida si Washington au cerut si luni ca aceasta sa fie conectata din nou la aparate, iar Bob Schindler a declarat, la iesirea din spital, ca fiica sa e foarte slabita, dar ca "este inca printre noi. Trebuie sa fie salvata". La randul sau, sora lui Terri, a afirmat ca "este treaza si ma recunoaste. Este slabita, insa tot mai incearca sa vorbeasca". Cei care au mai vizitat-o pe Terri au povestit ca aceasta este "foarte calma".
Corespondentul medical al postului CNN, dr. neurolog Sanjay Gupta, a declarat ca, potrivit simptomelor, rinichii femeii cedeaza si ca a ajuns la un punct in care, chiar daca ar fi conectata la aparate, dupa toate probabilitatile, nu ar ajuta.
Tot luni, Bob Schindler a afirmat ca se teme ca medicii sa nu ii administreze fiicei sale o supradoza de morfina pentru a-i grabi decesul. Ca raspuns, desi pana acum nu au facut nici o declaratie publica, cei din conducerea spitalului au negat "nu am facut si nu vom face nimic sa ii dauneze pacientei si nici familiei acesteia".
Avocatul George Felos a declarat ca lui Terri i s-a administrat pana acum morfina de doua ori, insa cantitatile au fost minime si a negat acuzatiile conform carora lui Terri nu i s-a facut niciodata o tomografie, argumentand ca rezultatele acestor tomografii au fost introduse in proces inca din anul 2000. El a mai adaugat ca Michael Schiavo a decis sa se efectueze autopsia dupa moartea sotiei sale astfel incat sa ii poata lamuri pe oponentii sai care sustin ca el are motive obscure sa ceara incinerarea trupului lui Terri Schiavo. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.