Unul dintre cele mai galonate cluburi de pe Batranul Continent, Juventus Torino, a reusit sa dea la inceputul acestei saptamani o uriasa lovitura pe piata contractelor de publicitate. Echipa la care este legitimat internationalul roman Adrian Mutu a
Unul dintre cele mai galonate cluburi de pe Batranul Continent, Juventus Torino, a reusit sa dea la inceputul acestei saptamani o uriasa lovitura pe piata contractelor de publicitate. Echipa la care este legitimat internationalul roman Adrian Mutu a semnat un contract cu firma "Tamoil", in urma caruia va primi anual 24 de milioane de euro. Intelegerea initiala este pe 5 ani, cu optiune insa de prelungire pentru inca cinci. Artizanul acesteia este directorul general Luciano Moggi, omul care a orchestrat toate actiunile importante de la clubul piemontez in ultimii ani. Pe de alta parte, presa din Peninsula anunta ca foarte probabila trecerea lui Antonio Cassano de la AS Roma la Juventus. Pentru a-si asigura serviciile acestuia, torinezii ar fi dispusi sa plateasca 15 milioane de euro si sa-l cedeze sub forma de imprumut pe Adrian Mutu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.