Potrivit ziarului "AS", clubul italian Inter Milano doreste sa-l cedeze pe atacantul Bobo Vieri, plus o suma importanta de bani, in schimbul noii vedete a fotbalului iberic, Fernando Torres, jucatorul lui Atletico Madrid. Cotidianul sportiv spaniol r
Potrivit ziarului "AS", clubul italian Inter Milano doreste sa-l cedeze pe atacantul Bobo Vieri, plus o suma importanta de bani, in schimbul noii vedete a fotbalului iberic, Fernando Torres, jucatorul lui Atletico Madrid. Cotidianul sportiv spaniol reaminteste declaratiile facute recent de Vieri, in care fotbalistul italian regreta perioada petrecuta in Spania. "Am facut o mare greseala atunci cand am plecat de la Atletico dupa doar un an. Mi-a placut foarte mult sa joc la Madrid", a spus Vieri, care a aparat culorile gruparii de pe "Vicente Calderon" in sezonul 1997-1998. Torres, supranumit "El Nino", are doar 21 de ani si se afla in vizorul celor mai importante cluburi europene, dar conducatorii lui Atletico Madrid au anuntat ca nu intentioneaza sa renunte la serviciile sale, indiferent de valoarea ofertelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.