Guvernatorul Deltei Dunarii, seful Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" (ARBDD), Virgil Munteanu, va fi inlocuit din functie, in cateva zile, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu.
Guvernatorul Deltei Dunarii, seful Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii" (ARBDD), Virgil Munteanu, va fi inlocuit din functie, in cateva zile, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu. "Analiza activitatii ARBDD este terminata si este acum pe masa colegilor mei de la Departamentul Juridic al ministerului. Astazi (ieri - n.r.) mi-o vor prezenta si urmeaza ca, dupa analiza care va dura cateva zile, sa anunt oficial demiterea guvernatorului Deltei Dunarii", a mai declarat ministrul Barbu.
Reamintim ca o echipa de la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA) a verificat, luna trecuta, activitatea ARBDD Tulcea, controlul incheindu-se la inceputul acestei luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.