Pe langa rubric
Pe langa rubricile obisnuite, in paginile revistei mai pot fi gasite recomandari gastronomice, retete, legenda "Carnatilor de Plescoi", sfaturi din partea specialistilor, precum si un amplu interviu pe teme bahice cu "carcotasii" Serban Huidu si Mihai Gainusa.
Connaisseur este singura revista de vinuri dn Romania, insa domeniul de interes al acestei publicatii nu se restrange strict la aceasta arie, ea continand si recomandari culinare, turistice si de stil de viata.
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro