Pe langa rubric
Pe langa rubricile obisnuite, in paginile revistei mai pot fi gasite recomandari gastronomice, retete, legenda "Carnatilor de Plescoi", sfaturi din partea specialistilor, precum si un amplu interviu pe teme bahice cu "carcotasii" Serban Huidu si Mihai Gainusa.
Connaisseur este singura revista de vinuri dn Romania, insa domeniul de interes al acestei publicatii nu se restrange strict la aceasta arie, ea continand si recomandari culinare, turistice si de stil de viata.
Despre autor:
Sursa: Ziua
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Avionul care ar fi dispărut în 1955 și ar fi reapărut în 1985. Adevărul din...
Sursa: garbo.ro
-
FOTO: Destinații de schi aproape de casă pentru vacanța de iarnă 2025–2026....
Sursa: kudika.ro