In top, primele pozitii sunt detinute in 2005 de Anca Vlad, presedinte Fidas, Maria Grapini, presedinte CA Pasmatex Timisoara, si Irina Cajal, Consilier MAE.
Revista Capital a lansat Top 100 Femei de Succes din Romania. La ceremonia organizata
In top, primele pozitii sunt detinute in 2005 de Anca Vlad, presedinte Fidas, Maria Grapini, presedinte CA Pasmatex Timisoara, si Irina Cajal, Consilier MAE.
Revista Capital a lansat Top 100 Femei de Succes din Romania. La ceremonia organizata ieri, in sala Florentina a Hotelului Intercontinental, au luat parte numeroase personalitati aflate in acest top, majoritatea subliniind faptul ca succesul este imbinarea dintre cariera si familie. Conform declaratiei organizatorilor, intocmirea acestui top a creat o competitie intre participante, majoritatea sustinand ca aceasta a contribuit la o imbunatatire a activitatilor pe care le desfasoara, atat in profesie, cat mai ales in amplificarea implicarii sociale.
Pentru prima data, acest top are un caracter global, in el fiind incluse si femei de succes care traiesc in afara granitelor Romaniei. In acest top se regasesc nume sonore din diverse domenii de activitate, desi ponderea cea mai mare apartine femeilor de afaceri, urmate de manageri si medici, personalitati din lumea muzicala, arta si invatamant.
Si tot ca o premiera, pentru intocmirea acestui top a fost selectat un Consiliu de Consultanta care a fost prezidat de detinatoarea primului loc al topului intocmit in 2003, celebra cantareata de opera, d-na Mariana Nicolesco.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.