Reprezentativa masculina de tineret a Romaniei a reusit duminica seara, in Israel, calificarea la un turneu final de Campionat Mondial dupa o pauza de zece ani. Tricolorii au izbutit sa obtina biletele pentru turneul din luna august din Ungaria dupa
Reprezentativa masculina de tineret a Romaniei a reusit duminica seara, in Israel, calificarea la un turneu final de Campionat Mondial dupa o pauza de zece ani. Tricolorii au izbutit sa obtina biletele pentru turneul din luna august din Ungaria dupa trei succese in fata Belgiei (32-22), Israelului (28-25) si Moldovei (35-28).
Presedintele FR de Handbal, Cristian Gatu, s-a aratat mandru de performanta tineretului, de la care asteapta o medalie la CM. "Este o generatie buna care si-a insusit rapid noua orientare a mentalitatii de invingator. Sunt increzator in posibilitatile lor si spun ca au sanse sa obtina o medalie la turneul din Ungaria. Le vom crea conditiile pentru ca acesti baieti sa faca performanta", ne-a declarat Gatu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.