Simularile examenelor nationale, respectiv testele nationale si bacalaureatul, se vor organiza, anul acesta, la nivelul fiecarui judet, subiectele si baremurile urmand sa fie elaborate de catre Serviciul National de Evaluare si Examinare (SNEE). Simu
Simularile examenelor nationale, respectiv testele nationale si bacalaureatul, se vor organiza, anul acesta, la nivelul fiecarui judet, subiectele si baremurile urmand sa fie elaborate de catre Serviciul National de Evaluare si Examinare (SNEE). Simularile se vor organiza in perioada 18-29 aprilie 2005, in zilele lucratoare, dar in cazuri deosebite pot fi organizate si in week-end, dar numai cu acordul cadrelor didactice, elevilor si sindicatelor.
Elevii vor sustine simularea intr-o singura zi, la o singura disciplina, iar daca solicita testarea si la alte materii, acest lucru se poate organiza ulterior. Organizarea simularilor trebuie sa fie cat mai apropiata de situatia reala de examen (centre de examen si de evaluare, comisii externe, afisarea rezultatelor si baremurilor de notare, a instructiunilor privind accesul candidatilor in sala etc).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.