Decizia lui Corneliu Vadim Tudor de a face pasul inapoi de la conducerea PPRM este privita cu ochi buni de alegatori. Potrivit unui sondaj CURS, dat ieri publicitatii, 80 la suta dintre intervievati au declarat ca au auzit de aceasta schimbare, dintr
Decizia lui Corneliu Vadim Tudor de a face pasul inapoi de la conducerea PPRM este privita cu ochi buni de alegatori. Potrivit unui sondaj CURS, dat ieri publicitatii, 80 la suta dintre intervievati au declarat ca au auzit de aceasta schimbare, dintre acestia 55 de procente apreciind ca este un lucru bun, 14 la suta - rau, iar 31 la suta nu stiu sau nu au raspuns.
Cei mai multi nemultumiti de retragerea lui Vadim Tudor in postul de presedinte de onoare al partidului pe care l-a infiintat vin chiar din randurile electoratului PPRM - 30 la suta, fata de 12 procente - Alianta PNL-PD, 17 la suta - PSD si 3 la suta - UDMR. De altfel, electoratul maghiar este cel mai transant in aceasta problema, considerand ca parasirea presedintiei formatiunii de catre Corneliu Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta, fata de 56 la suta - PPRM, 54 la suta - PSD, 62 la suta - Alianta PNL-PD.
Sondajul CURS a fost realizat in perioada 21-26 martie pe un esantion de 1.100 de subiecti cu varste de peste 18 ani, si are o marja de eroare de +/- 3%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.