Vizita-fulger a sefului statului in Irak si Afganistan. Traian Basescu a facut duminica, in secret, o "descindere" printre militarii contingentului romanesc dislocat in Irak, presedintele trecand ieri si pe la soldatii aflati in misiune in Afganistan
Vizita-fulger a sefului statului in Irak si Afganistan. Traian Basescu a facut duminica, in secret, o "descindere" printre militarii contingentului romanesc dislocat in Irak, presedintele trecand ieri si pe la soldatii aflati in misiune in Afganistan. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, Traian Basescu a avut o discutie informala cu comandanti ai misiunii internationale din Irak despre evolutia evenimentelor din zona si despre modul in care militarii romani isi indeplinesc misiunile ce le revin. Seful statului a dat asigurari ca Romania nu are o politica de reducere a efectivelor militare si se va mentine in limitele tipului de misiuni la care s-a angajat pana acum, respectiv de reconstructie si stabilizare in Irak.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.