Editura la Litera International a publicat recent trei carti extrem de interesante: "Totul despre Schmidt" de Louis Begley, "Al doilea razboi mondial" de Simon Adams si "Supersex" de Tracey Cox. Prima carte, aparuta in colectia "Ecranizari de succes"
Editura la Litera International a publicat recent trei carti extrem de interesante: "Totul despre Schmidt" de Louis Begley, "Al doilea razboi mondial" de Simon Adams si "Supersex" de Tracey Cox. Prima carte, aparuta in colectia "Ecranizari de succes", ne pune in fata unui personaj, Schmidt, deosebit de amuzant, apropiat sufletului, complex si, totodata, enervant. El se autodeceptioneaza si se ingradeste in punctul propriu de vedere asupra lumii, ceea ce ii ofera autorului prilejul prezentarii portretului unei lumi pe cale de disparitie.
"Al doilea razboi mondial" este o enciclopedie originala si bine documentata despre un razboi care a schimbat cursul istoriei. In carte sunt descrise si ilustrate, printre altele, interiorul unui adapost antiaerian; habitaclul unui submarin; o motocicleta rabatabila si supertancul sovietic T-34. Totodata, sunt prezentate amanunte despre prima bomba atomica, secrete ale spargatorului de coduri Enigma, dar si metode prin care spionii isi ascundeau echipamentele.
De la Litera International putem afla si care sunt cei sapte pasi pentru a deveni supersexpert. Cartea "Supersex" de Tracey Cox prezinta pozitii sexuale extravagante, dar si remedii la minut care sa-ti imbunatateasca viata amoroasa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.