Investitorii prezenti la Bursa de Valori au asistat, ieri, la cea mai severa scadere din acest an.
"A fost un moment de panica la Bursa. E greu de spus ce a determinat aceasta situatie si cat va mai dura scaderea. Consider ca nu este fundament
Investitorii prezenti la Bursa de Valori au asistat, ieri, la cea mai severa scadere din acest an.
"A fost un moment de panica la Bursa. E greu de spus ce a determinat aceasta situatie si cat va mai dura scaderea. Consider ca nu este fundamentata aceasta scadere, fiind consecinta unor reactii emotionale", a declarat Rares Nilas, directorul general al BT Securities, citat de Mediafax. El a adaugat ca, teoretic, trendul descendent ar trebui sa se opreasca, deoarece indicii bursieri au ajuns la nivelul de la inceputul anului. "Piata a scazut destul de mult.
S-ar putea sa se opreasca aici. Practic, castigul din primele doua luni ale anului a fost anulat. De la sfarsitul lunii februarie, actiunile au coborat cu circa 40 de procente. Piata ar putea sa mai scada, din inertie, cu 2-3 la suta", a adaugat Nilas.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.