MediCredit se dovedeste a fi unul dintre produsele de succes din portofoliul Bancii Tiriac, sute de persoane fizice si juridice apeland deja la aceasta forma de finantare pentru procurarea de aparatura medicala. Astfel, de la inceputul anului si pana
MediCredit se dovedeste a fi unul dintre produsele de succes din portofoliul Bancii Tiriac, sute de persoane fizice si juridice apeland deja la aceasta forma de finantare pentru procurarea de aparatura medicala. Astfel, de la inceputul anului si pana in prezent, volumul total al creditelor acordate a crescut cu 10 la suta, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2004.
Anul trecut, cabinetele medicale individuale si societatile de profil au beneficiat de credite in valoare de peste doua miliarde de dolari, a declarat Liana Mirea, vicepresedinte al Bancii Tiriac. "Adiacent, cu un volum total de peste 20 de milioane de euro, Banca Tiriac s-a implicat si in finantarea societatilor comerciale care activeaza in domeniul productiei si distributiei de medicamente precum si in domeniul produselor parafarmaceutice", a mai spus Mirea. Produsul se adreseaza atat medicilor (persoane fizice), cabinetelor medicale individuale, clinicilor si laboratoarelor din orice sector medical.
Creditul se acorda pe o perioada de maximum 48 de luni pentru achizitionarea de echipamente si aparatura medicala si pe o perioada de maximum 60 de luni pentru achizitii si amenajari de spatii si este disponibil atat in lei cat si in valuta - euro si dolari. Banca finanteaza maximum 85 la suta din valoarea investitiei, iar dobanda este de sase la suta pe an plus EURIBOR la trei luni pentru euro si de sase la suta pe an plus LIBOR la trei luni pentru dolari. Pentru lei se practica o dobanda de 27 de procente.
Comisionul de administrare este de doi la suta, documentatia fiind usor de intocmit (sunt necesare un minimum de informatii si documente).
"MediCredit este un produs accesibil atat clientilor cu activitate indelungata cat si celor aflati la inceput de drum", a precizat vicepresedintele Bancii Tiriac.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.