Bugetul alocat anul acesta programului "Euro 200" privind stimularea cumpararii de calculatoare este de 201,5 miliarde lei, iar numarul beneficiarilor a fost estimat la 23.500, pana la sfarsitul acestei luni, unitatile de invatamant superior si pre
Bugetul alocat anul acesta programului "Euro 200" privind stimularea cumpararii de calculatoare este de 201,5 miliarde lei, iar numarul beneficiarilor a fost estimat la 23.500, pana la sfarsitul acestei luni, unitatile de invatamant superior si preuniversitar fiind obligate sa accepte dosarele candidatilor. Beneficiarii acestui sprijin financiar - echivalentul in lei a 200 de euro - destinat achizitionarii unui calculator personal nou sunt elevii si studentii din invatamantul de stat sau particular acreditat, cu varsta de pana la 26 de ani si venituri lunare brute sub 1,5 milioane de lei pe membru de familie. La stabilirea acestui venit se iau in calcul toate veniturile cu caracter permanent realizate de membrii familiei in luna precedenta depunerii cererii, cu exceptia alocatiei de stat, alocatiei suplimentare pentru familiile cu multi copii, burselor de studii, burselor sociale. Persoanele care au beneficiat de acest program anul trecut nu mai au dreptul sa depuna dosare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.