Ziaristii de la ZIUA ii roaga pe cei cu dare de mana si suflet marinimos sa ajute o colega din redactia revistei Lumea Femeilor. Mai precis este vorba despre nepotica ei, Clara Turza, de numai doua luni, care sufera de o maladie cardiaca complexa: ca
Ziaristii de la ZIUA ii roaga pe cei cu dare de mana si suflet marinimos sa ajute o colega din redactia revistei Lumea Femeilor. Mai precis este vorba despre nepotica ei, Clara Turza, de numai doua luni, care sufera de o maladie cardiaca complexa: canal atrioventricular comun, forma completa, tip C Rostelli; - DSA.6,8 mm; DSV: 7,7 mm; valva unica atrioventriculara. Unica ei sansa de supravietuire este o operatie pe cord deschis, care se poate efectua numai in Italia. Costul interventiei care ii poate salva viata este de 17.000 euro. Din pacate, familia nu dispune de acesti bani, iar operatia trebuie facuta inainte ca fetita sa implineasca opt luni. Prin urmare, apelam la bunavointa si marinimia fiecaruia, pentru a o ajuta, cu orice suma, oricat de mica. S-au deschis, in acest scop, urmatoarele conturi, la BCR, sucursala Drumul Taberei.
Donatii in lei - RO86RNCB5067000081760001. Donatii in euro RO59RNCB5067000081760002. Titulara contului este mama fetitei: Maria Madalina Turza. Pentru informatii suplimentare, puteti suna la 0741.242.551. Orice suma, cat de mica, poate ajuta acest bebe frumos sa traiasca. Mii de multumiri!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.