Ieri dupa-amiaza, tricolorii au plecat spre Skopje, locul de desfasurare a partidei cu Macedonia, cel de-al saptelea meci in preliminariile CM. In programul echipei nationale dupa meciul cu Olanda nu au intervenit modificari. Din lotul care a plecat

Ieri dupa-amiaza, tricolorii au plecat spre Skopje, locul de desfasurare a partidei cu Macedonia, cel de-al saptelea meci in preliminariile CM. In programul echipei nationale dupa meciul cu Olanda nu au intervenit modificari. Din lotul care a plecat in Macedonia nu a mai facut deplasarea Adrian Ilie, care a suferit o intindere la aductorii piciorului drept, Mihaita Plesan, care acuza o durere la umarul stang si Daniel Oprita, care are dureri musculare inca dinaintea partidei cu Olanda. In schimb, Cosmin Contra, caruia i-a mai trecut supararea pentru faptul ca nu a jucat impotriva Olandei, se afla langa tricolori. Toti jucatorii au efectuat doua zile la rand recuperare la hotelul Crowne Plaza. Profitand de aceasta, aproape toti jucatorii si-au chemat rudele si prietenii pentru a mai schimba cateva vorbe. Sositi la aeroport, cu mai putin de o ora inainte de a decola, tricolorii au refuzat orice declaratii pentru presa, selectionerul Piturca spunand ca daca va avea ceva de spus o va spune in cadrul unei conferinte de presa in... Macedonia.

Florin Marin: In Macedonia va fi mai greu decat cu Olanda

Cu acelasi avion a facut deplasarea si echipa de tineret a Romaniei care miercuri de la ora 17,00 intalneste formatia similara a Macedoniei. Din lotul care l-a avut la dispozitie penru jocul cu Olanda, antrenorul Florin Marin nu va putea conta pe Ianis Zicu. El a suferit o entorsa la glezna. De asemenea, eliminat miercuri la Urziceni, nici Marius Constantin nu va putea evolua, fiind suspendat. In legatura cu acest joc deosebit de dificil pentru tinerii tricolori, care in acest moment se afla pe primul loc cu sanse reale de castigarea grupei, antrenorul Florin Marin a declarat: "Partida cu Macedonia este mai grea decat cea cu Olanda. Cand afirm acest lucru ma gandesc la faptul ca ei au schimbat recent antrenorul si cu siguranta va fi o echipa cu multe nume noi. La acest aspect foarte important, mai trebuie sa tinem cont de faptul ca macedonenii sunt jucatori solizi, cu gabarit si nu in ultimul rand au avantajul terenului propriu. Oricum noi mergem sa castigam, argumentand astfel pozitia in clasament", a precizat tehnicianul nostru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.