Piturca a criticat dur la finalul meciului din Giulesti atitudinea publicului, care a scandat, in ultimele minute ale partidei, numele lui Mircea Lucescu. "Ce sa-i ceri publicului? Nici nu pot sa-l numesc public! La ce poti sa te astepti de la galeri
Piturca a criticat dur la finalul meciului din Giulesti atitudinea publicului, care a scandat, in ultimele minute ale partidei, numele lui Mircea Lucescu. "Ce sa-i ceri publicului? Nici nu pot sa-l numesc public! La ce poti sa te astepti de la galeriile lui Rapid si Dinamo? Regia era facuta dinainte. Eu cred ca atunci cand echipa nationala are un joc, indiferent de adversar, ar trebui sa fie sarbatoare, lumea sa vina ca la un spectacol", a spus Piturca. Acesta a mentionat ca si jucatorii au fost nemultumiti de atitudinea publicului. "La inceput incurajezi echipa, iar cand incepi sa pierzi strigi "Demisia!". Dar asta ne caracterizeaza, nu este nici o noutate pentru noi", a spus Piturca. La iesirea de la conferinta de presa, liderul galeriei rapidiste, Gheorghe Raducan, poreclit Gigi Corsicanu', i-a reprosat lui Piturca faptul ca a criticat atitudinea publicului. "Un public mai cald de atat nu putea sa fie. E normal sa fie lumea neincrezatoare in conditiile in care a convocat sapte stelisti si nici un rapidist", a spus Gigi Corsicanu'. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.