Registrul Auto Roman (RAR) a organizat o actiune de control in localitatea Mioveni - Arges, prilej cu care unii comercianti de produse auto au fost sanctionati cu peste 150 de milioane de lei, fiind oprite de la comercializare produse in valoare de 6
Registrul Auto Roman (RAR) a organizat o actiune de control in localitatea Mioveni - Arges, prilej cu care unii comercianti de produse auto au fost sanctionati cu peste 150 de milioane de lei, fiind oprite de la comercializare produse in valoare de 650 de milioane de lei, informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor. Cu aceasta ocazie au fost identificate peste 2.000 de componente auto tip segment ferodou frana, avand in compozitie azbest, material declarat cancerigen si interzis prin reglementarile in vigoare, produse falsificate, purtand marca producatorului consacrat SC Fermit SA, cateva mii de becuri auto, produse contrafacute, care nu respecta conditiile specificate in regulament. Inspectorii RAR au aplicat masurile corective legale (amenzi, opriri de la comercializare), cu respectarea reglementarilor legislative.
Prin aceste actiuni, RAR doreste sa contribuie direct si eficient la eliminarea treptata de pe piata a produselor necerstificate/neomologate si la descurajarea agentilor economici care nu inteleg sa respecte si sa aplice corect prevederile legislatiei din domeniul auto. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.