Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, a anuntat, saptamana trecuta, ca isi va vinde actiunile la Bursa dupa 1 mai, data de la care castigurile de pe piata de capital vor fi impozitate cu 10 la suta. Initial, noul impozit urma sa fie aplicat cu o luna
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, a anuntat, saptamana trecuta, ca isi va vinde actiunile la Bursa dupa 1 mai, data de la care castigurile de pe piata de capital vor fi impozitate cu 10 la suta. Initial, noul impozit urma sa fie aplicat cu o luna mai devreme, respectiv de la 1 aprilie. Ministrul are un portofoliu impresionant, cu o valoare de piata de peste 500.000 de euro. El detine actiuni in valoare de 9 miliarde lei la SIF-uri si 6,3 miliarde lei, la SNP Petrom. Ionut Popescu mai are o participatie in cadrul societatii Desfacere Marfuri Alimentare si Industriale Unirea, in valoare de 4,3 miliarde lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.