Meciul cu Olanda a pornit cum nu se poate mai prost pentru tricolori, care s-au vazut nevoiti sa inceapa practic lupta de la 0-1, dupa ce Cocu a marcat cu capul din mijlocul unui careu visator. Nevoita sa porneasca in cursa de urmarire, reprezentativ

Meciul cu Olanda a pornit cum nu se poate mai prost pentru tricolori, care s-au vazut nevoiti sa inceapa practic lupta de la 0-1, dupa ce Cocu a marcat cu capul din mijlocul unui careu visator. Nevoita sa porneasca in cursa de urmarire, reprezentativa Romaniei a alergat apoi dupa egalare, insa jucatorii nostri s-au dovedit extrem de limitati in duelurile cu niste
fotbalisti olandezi ce stiau exact ce aveau de facut in teren.
Singura oportunitate din primul mitan a venit doar la capul lui Moldovan, iar in debutul reprizei secunde Piturca a incercat schimbarea prin introducerea lui Plesan.
Din pacate, nu am plusat decat printr-un sut bun al lui Pancu din lovitura libera.
In rest, olandezii s-au jucat cu ocaziile pana in minutul 85, cand Babel a inchis tabela dupa o faza in care fundasii nostri au fost facuti ca in curtea scolii.
Dupa meciul contra Portocalei Mecanice ramanem cu imaginea unei infrangeri cu un gust amar. Si asta pentru ca, pe langa indepartarea in mare masura a sanselor de calificare la Cupa Mondiala din 2006, tricolorii au dat impresia ca nu pot mai mult. Venirea lui Piturca nu a putut schimba apatia din jocul nationalei, care in multe momente a fost unul incalcit si de neinteles. Pe de alta parte, mai avem si o problema care probabil ne va costa si in viitorul apropiat. Jucatorii din vechea garda de la care se astepta un plus de limpezime si coeziune au aratat ca practic nu mai fac fata, in timp ce tinerii nu au inca valoarea de a purta un duel la un asemenea razboi.

Clasamentul Grupei 1

1. Olanda 5 4 1 0 12-3 13 p
2. Cehia 5 4 0 1 10-5 12 p
3. Romania 6 3 1 2 10-7 10 p
4. Finlanda 6 3 0 3 13-10 9 p
5. Macedonia 6 1 2 3 6-7 5 p
6. Armenia 6 1 1 4 4-13 4 p
7. Andorra 6 1 1 4 3-13 4 p


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.