Ionut Iftimoaie este singurul luptator roman din K1 care are sansa de a se bate luna viitoare in gala de la Milano cu nume grele din lumea artelor martiale, a precizat ieri promotorul Eduard Irimia. Luptatorii de la gala Local Kombat K1, "Topeste Val
Ionut Iftimoaie este singurul luptator roman din K1 care are sansa de a se bate luna viitoare in gala de la Milano cu nume grele din lumea artelor martiale, a precizat ieri promotorul Eduard Irimia. Luptatorii de la gala Local Kombat K1, "Topeste Valcea", impreuna cu Irimia s-au intalnit ieri cu reprezentantii mass-media la Restaurantul "Arcade" din Capitala, partener al Local Kombat K1.
"Gala Topeste Valcea" s-a bucurat de un succes rasunator printre romani datorita numelor protagonistilor", a adaugat Irimia, care a precizat ca va mai organiza un eveniment asemanator in luna decembrie. Gala de la Ramnicu Valcea a cuprins sase meciuri de top: Ciprian Sora-Omar Benhamar (Belgia), valceanul Mihaita Golescu-Ivan Suco (Serbia), Daniel Leko-Mourand Bouzidi (Olanda), Ionut Atodiresei-Patric Carta (Italia), Attila Gombos-Aleksei Talantov (Belarus) si Liviu Dominic-Alexandru Nedelcu. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.