Cate dintre noi, femeile, nu au trait pana acum la o intanire momente penibile, cand nimic nu se lega si practic regretam ca ne aflam acolo? Ei bine, de acum inainte aceste momente nu vor mai exista pentru ca a fost inventat un fel de specialist in d
Cate dintre noi, femeile, nu au trait pana acum la o intanire momente penibile, cand nimic nu se lega si practic regretam ca ne aflam acolo? Ei bine, de acum inainte aceste momente nu vor mai exista pentru ca a fost inventat un fel de specialist in domeniu - Hitch, doctorul in amor! In comedia romantica produsa de Columbia Pictures - "Hitch" - Alex Hitchens (Will Smith) este un legendar dar anonim "doctor in aranjarea de intalniri" din New York, care in schimbul unui onorariu, ii ajuta pe barbati sa cucereasca femeile visurilor lor.
In timp ce il indruma pe Albert (Kevin James), un contabil timid, amorezat nevoie mare de o celebritate fermecatoare, Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch isi intalneste la randul sau perechea in persoana frumoasei Sara Melas (Eva Mendes), o jurnalista de mondenitati, care urmareste fiecare miscare a Allegrei.
Astfel, cel mai convins burlac se trezeste ca este indragostit pana peste urechi de Sara, al carei senzational reportaj ar putea avea ca subiect demascarea doctorului in amor din Manhattan.
Poate ca este inca una dintre dulcegariile bagate la inaintare de Hollywood pentru a-si asigura succesul si vanzarile, dar cu toate ca filmul este destul de previzibil si nu-ti rezerva mari surprize, totusi momentele amuzante sunt numeroase.
"Hitch" poate fi interpretat si ca o metafora: femeile incearca sa saboteze relatiile minunate pe care le au, vrand sa isi protejeze inima si sentimentele, in timp ce barbatii nu reusesc niciodata sa inteleaga ce anume isi doresc sau au nevoie cu adevarat femeile.
Dar in clipa in care dragostea ii "trasneste", si unii si altii stiu sa vorbeasca aceeasi limba...
Will Smith este incantator si adorabil, iar rolul pare sa fi fost scris special pentru el, dupa ce ani de zile a incercat sa gaseasca scenariul unei comedii romantice care sa i se potriveasca, pentru a putea scapa de "amprenta" filmelor de actiune.
Kevin James este minunat in rolul grasanului naindemanatic, Mendes este foarte buna in cel al "scorpiei imblanzite", iar Amber Valletta se descurca binisor...
Este totusi un film usurel, cine ar avea pretentii la mai mult?! Pelicula poate fi urmarita si in cinematografele din Romania, din week-end-ul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.